Will Marlow Agency, d.o.o. Beograd.  Niška 44, Beograd 11000, Serbia
© 2020 Will Marlow Agency. All rights reserved.

Broj mesta je ograničen na prvih 100 kompanija koje se jave. Ako želite da isprobate naš program, molimo vas da popunite sledeći formular i naš tim će stupiti u kontakt sa vama:

Prijavi se

Evo kako funkcioniše naš program:

• Registrujte se na obrascu pored kako biste pokazali svoje interesovanje

• Postavićemo Facebook oglašavanje za vaše preduzeće bez naplate usluga, to je ograničeno na jednu kampanju

• 
Moraćete potrošiti minimalni budžet od 100 € mesečno direktno na Facebook-u za oglašavanje


Radićemo sa vama na upravljanju oglasima u početnom periodu od tri meseca, a naše usluge vam neće biti naplaćene. Ovo je naš način pomaganja drugim preduzecima koji su nam nove komšije.

• Nakon tri meseca prema nama nećete imati nikakvu obavezu , možete prestati, nastaviti samostalno ili ako želite da nastavite saradnju, u tom trenutku bismo pružili potpunu uslugu oglašavanja i za Google i za Facebook oglase.

• Ako odlučite da nastavite nakon početna 3 meseca, trošak našeg programa za upravljanje svim vašim digitalnim marketingom je €39.99 mesečno, plus 30% onoga što trošite na oglašavanje na Googleu ili Facebooku.

COVID program poslovne pomoći 
Pro-bono tromesečni program digitalnog marketinga

Nedavno smo pokrenuli našu beogradsku kancelariju, neposredno pre globalne pandemije, što znači da naš tim nije uspeo da koristi naš novi kancelarijski prostor poslednja tri meseca. Međutim, naše osoblje je sad ponovo u kancelariji i ako je pandemija uticala negativno na vaše poslovanje, kao vaš novi komšija u Beogradu, nudimo program za pomoć preduzećima u stvaranju većeg broja klijenata. Želeli bismo da vam pomognemo da svoje preduzeće vratite na noge.